top of page
  • Skribentens bildPether Wiklander

Liber och Kattalo inleder samarbete

Uppdaterat: 3 nov. 2023

Liber och Kattalo går in i ett spännande samarbete för att hjälpa lärare att skräddarsy sin undervisning och stödja elevernas individuella behov när det gäller läsinlärning under de första skolåren. Kombinationen av Libers Läs! och Kattalos digitala tjänst ökar lärandet och ger barn och ungdomar bättre möjligheter att utvecklas språkligt.Med Kattalos digitala läromedel som stöd, kan lärare lätt följa varje elevs individuella utveckling. I kombination med Libers forskningsbaserade läromedel Liber Läs! får lärare en komplett verktygslåda för att stötta elevers läs- och skrivutveckling.


– När lärare har möjlighet att använda Libers Läs! och Kattalos digitala lösning tillsammans i klassrummet skapas en gemensam möjlighet att stötta elever och för lärare att få ihop helheten, säger Charlotte Eriksson, Segmentsansvarig F-3 på Liber.


Tillsammans vill Liber och Kattalo stärka elevernas glädje i sitt lärande genom att göra skolarbetet begripligt och uppgifterna motiverande.


– Vi är övertygade om att mixen mellan analogt och digitalt är nyckeln för en framgångsrik språkutveckling och utbildning i stort, säger Pether Wiklander, VD på Kattalo.


Samarbetet mellan Liber och Kattalo är en viktig milstolpe i vår strävan att hjälpa fler barn att utveckla sina språkkunskaper och undvika läs- och skrivproblematik.


– Vi är mycket glada över samarbetet med Kattalo och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en positiv inverkan på elevernas lärande, säger Joke Palmkvist, Partneransvarig på Liber.För mer information, vänligen kontakta:


Pether Wiklander

VD och Grundare, Kattalo

E-post: pether@kattalo.com

Telefon: +46 70-840 23 54


Vill du veta mer om hur Kattalo kan stödja din skola, kommun eller region?

Kontakta oss för att diskutera möjligheter och skapa en starkare framtid för våra elever.


Om Kattalo:

Kattalo är en ledande aktör inom Edtech som brinner för att omdefiniera lärandet med hjälp av innovativa digitala lösningar. Genom att kombinera pedagogisk expertis med modern teknik strävar vi efter att skapa meningsfulla och engagerande lärandeupplevelser som hjälper varje elev att blomstra.

48 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page