top of page
  • Skribentens bildPether Wiklander

Kattalo stärker i toppen – välkomnar Per Clingweld som delägare och tillväxtstrateg

Idag gläds vi på Kattalo åt att presentera Per Clingweld som ny delägare och tillväxtstrateg. Med sina 20 års erfarenhet av att bygga framgångsrika techbolag blir Per en ovärderlig tillgång i vår fortsatta resa.Per har under flera år varit ett uppskattat bollplank för oss grundare och bidragit med värdefulla insikter kring produkt, marknadsföring och expansion. Nu tar vi nästa steg i att formalisera detta samarbete då Pers kunskap och engagemang behövs mer än någonsin i en tid av snabb tillväxt för Kattalo.


”Att få in Per närmare oss i den operativa vardagen känns helt rätt i den fas vi befinner oss. Han delar vår passion för att göra skillnad med hjälp av teknik och innovation”, säger VD Pether Wiklander.


”Pers positiva energi och vilja att utmana oss i vårt tänkande har bidragit mycket sedan starten. Nu ser vi fram emot att få tillgång till hans expertis fullt ut”, fyller medgrundaren Michael Söderman i.


Per själv beskriver motivationen bakom att gå in som delägare så här:

”Kattalo har en unik förmåga att kombinera teknisk innovation med ett genuint engagemang för elevers utveckling. Jag är inspirerad av visionen att göra läs- och skrivinlärning tillgängligt för varje barn genom AI-drivna lösningar.”


Pers intresse för Kattalo har personliga rötter. Hans dotter Chloë var en av de allra första användarna som fick testa den tidiga prototypen av appen. Hon älskade Kattalo redan då och använder det fortfarande flitigt i skolarbetet idag.


Med Per ombord tar vi nu sikte på att accelerera vår tillväxt och gå från att vara ledande i Sverige till en global aktör inom AI för läsinlärning. Tillsammans ska vi förverkliga visionen om en framtid där alla barn, oavsett bakgrund, kan utveckla läs- och skrivförmågor för att nå sin fulla potential.För mer information, vänligen kontakta:


Pether Wiklander

VD och Grundare, Kattalo

E-post: pether@kattalo.com

Telefon: +46 70-840 23 54


Vill du veta mer om hur Kattalo kan stödja din skola, kommun eller region?

Kontakta oss för att diskutera möjligheter och skapa en starkare framtid för våra elever.


Om Kattalo:

Kattalo är en ledande aktör inom Edtech som brinner för att omdefiniera lärandet med hjälp av innovativa digitala lösningar. Genom att kombinera pedagogisk expertis med modern teknik strävar vi efter att skapa meningsfulla och engagerande lärandeupplevelser som hjälper varje elev att blomstra.

146 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page