top of page
  • Skribentens bildMichael Söderman

Bättre uppföljning av resultat

Uppdaterat: 29 feb.

På Kattalo är vi glada över att kunna presentera ett helt nytt sätt för lärare att enkelt följa elevernas framsteg - resultatvyer i Lärarportalen! Med de nya vyerna på både klass- och elevnivå kan du som lärare se varje elevs samlade resultat och utveckling över tid.


I Kattalo samlar eleverna stjärnor för varje genomförd övning, upp till tre stjärnor per uppgift. Resultatvyerna visar tydligt hur många stjärnor varje elev samlat totalt samt ger ett snittresultat. Detta ger dig som lärare möjlighet att snabbt bilda dig en uppfattning om var extra stöd behövs sättas in.


Översikt på klassnivå där antal stjärnor jämförs mott referensvärdet


Resultaten går att sortera, filtrera och fokusera för att granska ur olika vinklar. På så vis kan du upptäcka om enskilda elever behöver extra hjälp inom vissa områden. Du kan också jämföra mot snittet för hela klassen.


Vår förhoppning med de nya resultatvyerna är att bidra till att varje elevs potential kan lyftas. Genom att följa deras framsteg ges större möjligheter att skräddarsy stöd och vägledning där det behövs som mest. Tillsammans når vi längre!


Översikt över samtliga övningar för en elev, jämfört med klassens snitt


Prova gärna de nya resultatvyerna i Lärarportalen och berätta vad du tycker. Låt oss tillsammans stötta varje elevs resa mot stjärnorna! ✨


67 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page