top of page
  • Skribentens bildMichael Söderman

Återkoppling på berättelser

Uppdaterat: 19 sep. 2023

Vi är glada att introducera en spännande ny funktion i Lärarportalen som kommer att föra interaktionen mellan elev och lärare till nya höjder: Återkoppling på berättelser!

Som dedikerad lärare eller engagerad pedagog är du inte bara en vägledare utan även en inspirationskälla för dina elever. Nu har vi gjort det ännu enklare för dig att stärka elevens skrivförmåga och självförtroende genom att ge dem konstruktiv återkoppling direkt på deras berättelser.


Med den här nya funktionen har du möjlighet att skriva personliga meddelanden till dina elever om deras berättelser. Du kan visa uppskattning för deras kreativitet och ansträngning eller ge vägledning om hur de kan ta sin skrivande till nästa nivå.Så här fungerar det:

  1. Skriv ditt meddelande: När du läser igenom en elevs berättelse har du möjlighet att skriva ett anpassat meddelande direkt till eleven. Du kan dela dina tankar om deras arbete, ge positiv feedback eller föreslå sätt att förbättra texten.

  2. Ögonblicklig interaktion: Dina meddelanden skickas omedelbart till eleven och visas som små, inspirerande kuvert som är knutna till deras berättelse i appen. Det ger dem en känsla av att deras arbete är värdefullt och sedd av dig.

  3. Flexibel användning: Använd funktionen på dina egna villkor. Du kan välja att ge återkoppling under raster, efter skoldagens slut eller när det passar bäst för dina undervisningsrutiner.

  4. Intuitivt system: För elever som inte är inloggade vid tiden för återkoppling, kommer ditt meddelande att vänta på dem tills de loggar in nästa gång. Det ger dem en överraskande och givande upplevelse när de återvänder till portalen.

Vi är övertygade om att Återkoppling på berättelser kommer att stärka bandet mellan lärare och elev samt inspirera till ännu mer engagerat skrivande. Vi ser fram emot att se hur denna funktion kommer att berika ditt klassrum och din undervisning. Prova det redan idag och låt oss tillsammans skapa en positiv skrivmiljö som främjar elevernas kreativitet och utveckling!


Återkoppling på berättelser kräver version 3.0.1 eller senare av appen.

112 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page