Att ta bort en klass går inte att ångra. Eleverna i klassen tas bort tillsammans med den, och allt de har gjort i Kattalo försvinner. Vill ni spara elevernas texter – skriv ut dem från Lärarportalen innan ni tar bort klassen.
Logga in i Lärarportalen
Klicka på Klassrum i menyn till vänster
Klicka på den klass du vill ändra inställningar för

Klicka på Inställningar i verktygsfältet högst upp

Klicka på Ta bort klassen i verktygsfältet högst upp
