Progressionssystemet inaktiveras via profilinställningarna i appen. I listan över profiler (första skärmen efter inloggning) följer du dessa steg:
Lås upp föräldrakontrollerna via hänglåset nere till vänster
Klicka på redigeringspennan vid den profil som du vill ändra progressionssystemet för

Kryssa i Lås upp alla uppgifter respektive Lås upp berättelse
