top of page
  • Skribentens bildPether Wiklander

Kattalo tecknar kommunlicens med Hylte

Vi på Kattalo är glada över att kunna gå ut med nyheten att vi tecknat kommunlicens med Hylte kommun för samtliga grundskolor och anpassade grundskolor. Licensavtalet ger över 500 elever i kommunen tillgång till Kattalos lösningar för läs- och skrivutveckling.


”Det här avtalet är ett viktigt steg i vår strävan att bidra till att stärka varje barns språkliga förmågor. Tillsammans med Hylte kan vi skapa större likvärdighet och ge elever verktyg att utvecklas oavsett bakgrund.” säger Pether Wiklander, VD på Kattalo.

Initiativet till samarbetet kom från en lärare i kommunen vars barn gått i skola i grannkommunen och där fått positiva erfarenheter av Kattalo. Detta uppmärksammades av ansvariga tjänstemän.


”Vi blev nyfikna när vi hörde talas om de goda resultat Kattalo visat på andra håll, och såg en potential att erbjuda våra elever moderna verktyg för språkstöd.” säger Maria Gull Erlandsson, Systemförvaltare på Hylte kommun.

Med den nya kommunlicensen är förhoppningen att Kattalo ska bidra till ökad måluppfyllelse och lust till lärande hos Hyltes elever. Tillsammans skapar vi en starkare framtid!

För mer information, vänligen kontakta:

Pether Wiklander

VD och Grundare, Kattalo

Telefon: +46 70-840 23 54


Vill du veta mer om hur Kattalo kan stödja din skola, kommun eller region?

Kontakta oss för att diskutera möjligheter och skapa en starkare framtid för våra elever.


Om Kattalo:

Kattalo är en ledande aktör inom Edtech som brinner för att omdefiniera lärandet med hjälp av innovativa digitala lösningar. Genom att kombinera pedagogisk expertis med modern teknik strävar vi efter att skapa meningsfulla och engagerande lärandeupplevelser som hjälper varje elev att blomstra.


95 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page