top of page
  • Skribentens bildPer Clingweld

Kattalo på plats under Almedalsveckan 24-28 juni 2024

I år deltar Kattalo för första gången på Almedalsveckan! Under fyra fullspäckade dagar, från 24 till 28 juni, kommer vi finnas på plats i Visby för att delta i viktiga samtal om skola, lärande och digitalisering.


Vårt mål är att bidra med vår kunskap och erfarenhet, knyta nya kontakter och fördjupa samarbeten som kan föra svensk skola framåt. Vi ser fram emot många intressanta seminarier, panelsamtal och workshops tillsammans med beslutsfattare, forskare, branschkollegor och eldsjälar inom utbildningsvärlden.


Några av de ämnen vi kommer dyka ner i är:

  • Hur AI och digitala verktyg kan bidra till tidiga insatser och ökad måluppfyllelse

  • Framgångsfaktorer för likvärdig språkutveckling i förskolan

  • Viktiga lärdomar från andra länders arbete med läsinlärning

  • Utmaningar och möjligheter med skolans digitalisering


Utöver det officiella programmet ser vi också fram emot mer informella möten och samtal. Vill du träffa oss och prata om lärande i den digitala tidsåldern? Boka gärna in ett enskilt möte via vår Almedalssida!


Kattalos Almedalssida hittar du vårt fullständiga kalendarium, så du enkelt kan se var vi befinner oss och hänga på ett seminarium eller ta en kaffe ihop.

Som en del av vår närvaro kommer vi också att publicera egna inlägg i den skolpolitiska debatten på vår hemsida och i sociala medier. Håll utkik efter våra tankar om hur vi tillsammans kan tackla utmaningar som läskrisen och ojämlikhet i skolan - och skapa en likvärdig kunskapsskola för alla.


Vi kommer att finnas på plats i Visby från måndag kväll till fredag lunch, med boende på en båt i hamnen. Mer detaljer hittar du på vår Almedalssida.


Hoppas vi ses på Gotland - så kavlar vi upp ärmarna för att göra verklig skillnad för elever och lärare!

44 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page