top of page
  • Skribentens bildPether Wiklander

Kattalo huvudsponsor när lärare inspirerar lärare i Rättvik

Uppdaterat: 2 nov. 2023

Den 21-22 oktober är det dags för årets upplaga av Lärare tipsar lärare i Rättvik. Kattalo är glada över att vara huvudsponsor för detta viktiga forum där lärare från hela landet delar med sig av sina bästa tips för att utveckla undervisningen. Evenemanget startades 2021 av Ulrica Elisson Grane och Linda Forssell Asp, två prisbelönta pedagoger med ett stort engagemang för kollegialt lärande. Under två dagar fylls Hotel Lerdalshöjden med workshops, föreläsningar och erfarenhetsutbyte mellan lärare inom alla ämnen och stadier. Detta ger stor inspiration och energi att ta med sig tillbaka till klassrummet. Som en av de ledande aktörerna inom Edtech vill Kattalo bidra till att stärka lärares kompetens och elevers lärande. Evenemang som Lärare tipsar lärare ger ovärderliga möjligheter till kunskapsdelning som får ringar på vattnet i skolorna. Pether Wiklander, VD och grundare av Kattalo, medverkar och berättar om resan från när hans första son knäckte läskoden till starten av Kattalo. Han kommer även prata om hur AI-assisterad återkoppling i Lärarportalen kan effektivisera stödet till elever i skrivutvecklingen. Målet är att bidra till att väcka läsglädjen och lusten att berätta hos varje barn.

"Att lyfta fram digitala lösningar som får effekt i klassrummet är fantastiskt. Lärare tipsar lärare bidrar till att sprida kunskap om hur vi kan stärka varje barns potential.", säger Pether Wiklander.

Även arrangörerna hyllar Kattalos engagemang: "Vi uppskattar verkligen Kattalos engagemang och vilja att bidra till lärares och elevers utveckling. Det är inspirerande att samarbeta med ett företag som delar vår vision om att sprida goda exempel och främja lärandet.", säger Linda och Ulrica. Välkomna till Rättvik 21-22 oktober för att skapa en bättre skola tillsammans! Läs mer på www.lararetipsarlarare.se

40 visningar

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page