top of page
  • Skribentens bildPether Wiklander

Häng med Kattalo på Läromedelsmässan - årets mötesplats för pedagoger

Nu är det dags för årets stora händelse för alla som brinner för lärande och skolutveckling! Den 9-10 april 2024 arrangeras Läromedelsmässan på Partille Arena och självklart finns Kattalo på plats.


Under två fullspäckade dagar samlas omkring 50 utställare för att visa upp det senaste inom läromedel, kreativa lärmiljöer och pedagogiska trender. Som besökare har du ett gyllene tillfälle att botanisera, bli inspirerad och knyta värdefulla kontakter. Allt på ett och samma ställe!


För oss på Kattalo är Läromedelsmässan en av årets höjdpunkter. Vi ser fram emot att få träffa dig och andra engagerade lärare för att diskutera hur vi med digitala verktyg kan stötta varje elevs läs- och skrivutveckling. Kom förbi vår monter och testa våra senaste AI-funktioner som underlättar din vardag och ger elever snabb, individanpassad återkoppling!


Förutom alla spännande utställare bjuder Läromedelsmässan även på intressanta teman och programpunkter. Årets fokusområden inkluderar bland annat:

  • Samverkan mellan skola och arbetsliv, med konkreta tips för prao och studie- och yrkesvägledning

  • Praktiknära forskning i samarbete med akademin genom ULF (utveckling, lärande, forskning)

  • Digitala resurser kring hedersförtryck


Missa inte denna möjlighet att på ett och samma ställe få en rejäl dos av inspiration, kunskap och framtidsspaning! Läromedelsmässan är den självklara mötesplatsen för alla som vill utveckla undervisningen med moderna verktyg och metoder.


Vi på Kattalo ser fram emot två givande dagar fyllda med diskussioner om lärande. Kom och prata med oss så berättar vi mer om hur vi kan göra språkinlärningen roligare och mer effektiv för dina elever!


Vi ses 9-10 april på Partille Arena - du hittar oss i monter B:15!


Praktisk information

Datum: 9-10 april 2024

Plats: Partille Arena

Öppettider: 9 april 13.30-17.30, 10 april 13.30-17.00

Fri entré!

25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page